10 redenen om bij ons te boeken

1. Wij zijn ‘paardenmensen’. De meesten van ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. Zij bezoeken de locaties en kunnen daardoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

2. Alle ritten zijn getest door iemand van In the Saddle. Zo zijn we 100 % zeker van de kwaliteit van de paarden, gidsen en accommodatie. Niet alle ritten die we bezoeken voldoen aan onze eisen. Enkel de plaatsen die door onze strenge normen raken worden geselecteerd en opgenomen in ons programma. We herbezoeken de locaties regelmatig om zo up to date te blijven bij eventuele veranderingen van gidsen en paarden.

3. We staan er op om U alle feiten door te geven. Wanneer U ons contacteert vertellen we U niet enkel de mooie zijde, maar geven we U een volledig beeld, ook eventuele moeilijkheden. In feite zijn we een van de enige reisorganisaties die ongecensureerd alle feedback op onze website plaatst.

4. Reserveren bij ‘vakantie te paard’ en In the Saddle is een persoonlijke ervaring. We maken de vakanties op maat. Als U er voor kiest om zelf Uw vluchten te regelen of Uw vakantie zelf wenst te verlengen, is dit perfect mogelijk.

5. Exacte info kan een vakantie maken of kraken. Diverse rijcentra blijven ons vertellen dat In the Saddle klanten beter geïnformeerd zijn dan die van andere organisaties. Neem de proef op de som en vergelijk onze info met die van de andere ruiterorganisaties.

6. Onze vakanties kosten niet meer dan wanneer U rechtstreeks zou boeken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de prijsgarantie: als U een lagere prijs ontvangt van een andere organisatie voor exact dezelfde vakantie, doen we het nodige om dezelfde prijs aan te bieden.

7. In the Saddle is de tweede grootste organisator in Europa van ruitervakanties. Hierdoor hebben we invloed op de rijcentra in diverse uithoeken wereldwijd. Als In the Saddle klant wordt U hierbij nauw betrokken.

8. Wij belonen U voor Uw trouw. Voor elke vakantie die U boekt bij ons kan U ‘hoof miles’ verdienen die gebruikt kunnen worden voor een korting bij Uw toekomstige ruitervakanties.

9. Onze service stopt niet bij het toezenden van de tickets. Wij zijn 24/24 bereikbaar in het geval er iets fout zou gaan tijdens Uw vakantie.

10. In the Saddle is aangesloten bij ABTA en ATOL (twee Britse overkoepelende reisgarantie organisaties). Perlan – ‘vakantie te paard’ is aangesloten bij de Vereniging Vlaamse Reisbureau’s (VVR) en is verzekerd tegen financieel onvermogen bij de Europese. Dit is een extra veiligheid voor Uw geld, het wordt immers beveiligd door de garantie instellingen.