Home » Afrika » Botswana » Macatoo

Safari te paard in Macatoo

De ultieme rijervaring. Een prachtige rit in de magische Okavango Delta. Je zit hoog boven het lange gras en riet en ziet giraffen, olifanten, buffels, verschillende soorten antilopen en zelfs leeuwen. Dit gecombineerd met luxe bush camps maakt het tot de rijervaring van je leven.

Gevoed door moessonregens vult de Okavango rivier in de Kalahari woestijn zich en vormt daarmee ’s werelds grootste binnenlandse delta met een gevarieerde overvloed aan planten en dieren. De Delta is een mozaïek van palmeilanden, grazige uiterwaarden, mopanebossen en beekjes.

Ritten zijn afgestemd op het verplaatsen van het wild in het gebied, waterstanden en de voorkeuren van de gasten. Een vroege start, wanneer de zon opkomt stelt u in staat de dieren te aanschouwen wanneer ze op hun actiefst zijn. Tijdens de ochtendritten geniet u van lange galoppades, misschien met zebra of giraffen. Volg olifanten en buffels over de open vlakten of via de met palmen bezaaide eilanden.

De klassieke safaristijl tentenkamp heeft zeven grote tweepersoons tenten, elk met katoenen lakens, dekens, handdoeken, een eigen badkamer met douche en toilet, inclusief warm en koud stromend water. Er is een centrale en comfortabele eettent en zelfs goed verscholen een eigen zwembad. U kunt ook een nacht slapen onder de sterren, dit op het boomhutplatform. 

Beschikbaarheid

J F M A M J J A S O N D

Ervaringsniveau

1 2 3 4

Voor experts

  • 4 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 8 personen
  • Min. 12 jaar
  • Max. 95kg

Vanaf
€541 per nacht i

De prijs is afhankelijk van de wisselkoers en ligt vast bij reservatie.

Volgende zaken zijn niet inbegrepen in deze prijs:

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (Éénpersoon)supplementen

Laagste prijsgarantie!

Heb je toch ergens een lagere prijs gezien? Wij engageren ons om deze prijs te matchen

Naast het paardrijden, de heerlijke maaltijden, de nachtelijke bezoekjes van olifanten en de geweldige natuur, mis ik toch ook vooral de nieuwe vrienden en personen in het kamp. Het is net alsof ik een week in een droom heb geleefd en nu weer ben wakker geworden. Een fantastisch avontuur … puur natuur, dag en nacht in de open lucht!

Nam deel aan de Macato reis in 2013

Dagelijks 6u in de natuur met goed verzorgde paarden op zoek naar de big 5. De ganse reis overtrof onze verwachtingen. Uitstekende begeleiding op de luchthaven, probleemloze transferts, warm onthaal en permanente beschikbaarheid van de crew ter plaatse. Zeer comfortabele accomodatie en heel vriendelijke lokale rangers. Alles tot in de puntjes georganiseerd.

Mr & Mrs BaeyensNamen deel aan het Macatoo Campp in September 2019

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

We go further, to bring you closer

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!