Home » Afrika » Namibië » Kambaku Lodge

Paardrijden vanaf Kambaku Lodge

Ongeveer 250 kilometer ten zuiden van Etosha National Park, biedt deze stijlvolle en goed geleide safari lodge paardrijden aan.  Met hun goed geschoolde paarden en de verscheidenheid van wildsoorten, is Kambaku Lodge de ideale kennismaking met Afrika. 

Kambaku Lodge ligt in het hart van Namibië, ongeveer 2 uur ten zuiden van Etosha National Park. In dit familiebedrijf – een particuliere lodge – kan U rijden en ontspannen, écht weg van alles. Kambaku ligt temidden van 8,000ha ongerepte bush savanne met een rijke flora en fauna. Het reservaat is de thuisbasis van een indrukwekkende reeks van het wild, waaronder antilopen soorten zoals impala, kudu, eland, rood hartebeest, en oryx, evenals giraffen, zebra’s, wrattenzwijnen, gnoes, struisvogel, stekelvarken, caracal en aardvarken. Het vogelleven is enorm gevarieerd.  Kambaku is ideaal voor gezinnen, vrienden en familie.  Niet ruiters kunnen genieten van begeleide wandelingen en game drives met ervaren gidsen.  Met slechts tien kamers, Kambaku heeft een exclusieve, maar toch vriendelijke uitstraling. Elke kamer kijkt uit op een mooie tuin. Binnen in het hoofdgebouw is een receptie met curiosa winkel en een centrale lounge met een indrukwekkende open haard en jachttrofeeën aan de muren. Boven is een gezellige bar die leidt naar een terras, waar u elke avond onder een magische Afrikaanse hemel kan dineren.

Het rijden/de paarden

Kambaku Lodge is geschikt voor alle niveaus van ruiters en het tempo is afgestemd op uw vermogen en voorkeuren. 
Er zijn 24 goed geschoolde en welgemanierde paarden. Ze zijn rotsvast en heel leuk om te rijden. Er zijn een aantal rassen, waaronder Warmbloods, Trakehners, Holsteiners en Hannoveranen, evenals kleinere Basotho pony’s. Er zijn pittige én rustige paarden. Voor elk wat wils dus! Kinderen zijn van harte welkom op Kambaku en de minimumleeftijd voor het rijden is 4 jaar. 

Accommodatie

Kambaku heeft slechts tien kamers, dus u bent verzekerd van een persoonlijk verblijf. De kamers zijn ingericht in een luxe Afrikaanse stijl ingericht en bieden alle comfort die U nodig heeft na een dag in het zadel. Materialen uit het reservaat worden gebruikt waar mogelijk.  Er zijn vijf standaard kamers, drie familiekamers en twee luxe kamers.
De kleurrijke tuinen hebben tal van plekken om te ontspannen. Relax op een dagbed naast het zwembad, lees een boek op het terras of neem een stoel in de schaduw om van de actie bij de waterput te genieten.

Beschikbaarheid

J F M A M J J A S O N D

Ervaringsniveau

1 2 3 4

Voor beginners, gemiddelde ruiters, ervaren ruiters, experts

  • 2 tot 5 uur rijden per dag
  • Groep van max. 6 personen
  • Min. 4 jaar
  • Max. 95kg

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

We go further, to bring you closer

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Wacht niet langer en laat ons het ideale voorstel op maat voor je maken.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!