Home » Afrika » Tanzania » Kaskazi

Kaskazi

Het noordelijk safari circuit van Tazania is beroemd om drie van de “zeven natuurwonderen van Afrika”: de Ngorongoro Krater, ’s werelds grootste inactieve vulkaan; de Kilimanjaro, de hoogste berg van in Afrika; de Serengeti bekend vanwege de jaarlijkse wild migratie.

Kaskazi neemt u mee langs drie van de zeven natuurwonderen van Afrika: de Ngorongoro krater, ’s werelds grootste inactieve vulkaan, Mt Kilimanjaro, de hoogste berg in Afrika en de Serengeti, bekend om zijn jaarlijkse migratie. Kaskazi ligt aan de rand van de stad Arusha. Dit gebied ligt op een hoogte van 1 400 m boven de zeespiegel en heeft daarmee een ideaal klimaat voor paarden en paardrijden. De stallen hebben een prachtig uitzicht op Mount Meru en Mount Kilimanjaro. Ook kunt u andere bergen bewonderen (Longido en Namanga), de Masai-steppe en Lake Amboseli.

Het rijden/de paarden

U rijdt buiten de gebaande paden, een onvergetelijke ervaring. Uw ervaren en deskundige gidsen nemen u diep mee de bush in om de wonderen die Afrika te bieden heeft mee te maken, waaronder natuurlijk de prachtige wilde dieren, het landschap, en de magische interactie met de lokale stammen die deze gebieden bewonen.
De paarden (volbloeden en lokale rassen) zijn goed getraind, hebben echte karakters en zijn er in verschillende maten. Ze worden met trenshoofdstellen gereden en men kan kiezen tussen Engelse leren zadels, Wintec synthetische zadels of Australische stock zadels. Alle paarden hebben zadeltassen. U dient alle gangen te beheersen en fit genoeg te zijn om uren in het zadel door te brengen.

Accommodatie

Vijf nachten worden doorgebracht in mobiele tentenkampen. De tenten zijn ruim en hebben hordeuren, bedden, witte schone katoenen lakens en zonnelamp. Elke tent heeft zijn eigen bush toilet en douche. Bij de Amboseli Safari en de Enduimet Wild Corridor Safari brengt u de eerste en laatste nacht door in een lodge. Bij de Kaskazi safari worden semi-permanente tentenkampen gebruikt. Deze kampen hebben goede bedden, toiletten en elke tent heeft een eigen badkamer en douche.

Beschikbaarheid

J F M A M J J A S O N D

Ervaringsniveau

1 2 3 4

Voor gemiddelde ruiters, ervaren ruiters, experts

  • 3 tot 7 uur rijden per dag
  • Groep van max. 10 personen
  • Min. 14 jaar
  • Max. 85kg

Vanaf
€2658 i

De prijzen zijn afhankelijk van de wisselkoers en liggen vast bij reservatie.

Volgende zaken zijn niet inbegrepen in deze prijs:

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (éénpersoon)supplementen

Laagste prijsgarantie!

Heb je toch ergens een lagere prijs gezien? Wij engageren ons om deze prijs te matchen

Een vakantie te paard is steeds een ongelooflijke ervaring: je bezoekt prachtige natuurlijke plaatsen, meestal op goede paarden en ontmoet mensen uit andere landen met dezelfde passie.
Als je een safari te paard doet, is het bijkomende en onvoorspelbare moment voor het spotten van het wild ter plaatse; dit vergroot nog de ervaring.
Maar als je hiervan zelf deel kan uitmaken (galopperen met een giraf, zebra, … aan grote snelheid op paarden die er plezier in hebben en onder toezicht en veiligheid van een topgids …) wordt het een onvergetelijke ervaring die moeilijk te overtreffen is.
Te paard, is dé beste manier om een safari te doen.

Nam deel aan de Kaskazi reis in 2015

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Wacht niet langer en laat ons het ideale voorstel op maat voor je maken.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!