Home » Afrika » Zuid-Afrika » Cape Winelands

Paardrijden in Cape Winelands

Ontdek de wijnlanden van de Westkaap in Paarl. Laat je betoveren door een landschap van ruige bergen, weelderige wijngaarden en typische Nederlandse puntgevel boerderijen. Geniet van wijndegustaties, heerlijke gerechten en luxe spa behandelingen. Een onvergetelijke vakantie!

Een van de mooiste gebieden van Zuid-Afrika. Tijdens deze tocht rijdt u te paard door het prachtige landschap van de Westkaap en maakt u stops voor wijnproeverijen op enkele van Zuid-Afrika’s beste wijnlandgoeden.  Deze wijnregio van de West-Kaap is een van de meest schilderachtige in de wereld met de bergen als dramatisch decor. Onderweg huizen met Nederlandse bouw en een rijke geschiedenis. Het buitenrijden, de meerdere wijnproeverijen en de fijne keuken maken een onvergetelijke vakantie.

Het rijden/de paarden

De paarden zijn een mix van verschillende paardenrassen, waaronder volbloeden, Boerperd-kruisingen en Saddlebreds. Ze hebben zelfs een aantal Basotho en Shire kruisingen. De paarden zijn goed geschoold. U dient een zelfverzekerde ruiter te zijn en alle gangen te beheersen in een open vlakte. 

Accommodatie

De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel en hebben een eigen douche, een kluisje en een koelkast. Ze zijn op het terrein bij de stallen en hebben een prachtig uitzicht op de bergen. Continentaal ontbijt wordt naar uw kamer gebracht. U kunt ook kiezen te verblijven in de prachtige viersterren Wine Estate Guest House: De Leeuwen Hof. Of in een vijfsterren luxe boutique hotel: Angala of de Sante Spa Resort Hotel.

Beschikbaarheid

J F M A M J J A S O N D

Ervaringsniveau

1 2 3 4

Voor gemiddelde ruiters, ervaren ruiters, experts

  • 2 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 8 personen
  • Max. 90kg

Vanaf
€352 per nacht i

De prijs is afhankelijk van de wisselkoers en ligt vast bij reservatie.

Volgende zaken zijn niet inbegrepen in deze prijs:

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (Éénpersoon)supplementen

Laagste prijsgarantie!

Heb je toch ergens een lagere prijs gezien? Wij engageren ons om deze prijs te matchen

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

We go further, to bring you closer

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Wacht niet langer en laat ons het ideale voorstel op maat voor je maken.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!