Home » Afrika » Zuid-Afrika » Horizon

Paardrijden in Horizon

Horizon is een leuke plek voor een paardrijvakantie en biedt verschillende activiteiten en mogelijkheden voor ruiters. Gekend voor de ongeëvenaarde gastvrijheid. Alle rijvaardigheden komen aan bod. Ideaal voor families die een geweldige introductie in Afrika wensen.

Onze ritten bij Horizon zijn enkele van onze meest populaire. De paarden zijn super, het klimaat is het hele jaar door goed, het is een malariavrij gebied en de gastvrijheid is ongeëvenaard. Horizon Horseback Adventures is een Triple B ranch met klein veel en wild, gelegen in de Waterberg. Het gebied leent zich uitstekend voor prachtige tochten. Je kan er ook Polo Cross spelen.

De paarden/het rijden

Er zijn zo’n 60 paarden – Anglo-Arabieren, volbloeden en Boerperds, een winterhard Zuid-Afrikaanse ras. Onder leiding van Shane Dowinton worden de paarden met natural horsemanship technieken getraind. Ritten zijn in kleine groepen. Zo kunnen gevorderden een sneller tempo rijden en beginnende ruiters rustig het land verkennen. Tijdens het rijden bij Horizon ziet u op de ranch zelf antilopen, nijlpaarden, jakhals, hartebeesten, impala, Kuda, zebra’s en bavianen. Ook kinderen kunnen hier heerlijk te paard genieten.

Accommodatie

De accommodatie bestaat uit een mooie oude koloniale boerderij met drie kamers met eigen badkamer evenals vier rieten suites/rondavels op het terrein. Daarnaast is het mogelijk een paar nachten in Camp Davidson te verblijven, in de bush boven de Matlapeng Valley. Verblijf in canvas safaritenten met uitzicht op grazige valleien. De A-frame tenten zijn voorzien van bedden, lakens en dekbedden. Elke tent heeft ook een eigen badkamer met emmerdouches. Ook krijgt u handwas faciliteiten. Er is bovendien een zwembad in Camp Davidson, heerlijk om in af te koelen na een warme stoffige rit.
Horizon Lodge is smaakvol gerenoveerd met behoud van zijn oude charme. Het kijkt uit over een prachtig meer met een achtergrond van een open bushveld.  Hier is geen televisie of kranten en daarom de perfecte hide out. Er zijn drie tweepersoons kamers met eigen badkamer in het hoofdgebouw en 4 rieten rondavels met een eigen badkamer. Een grote koloniale veranda of patio kijkt uit over het meer met de nijlpaarden.

Beschikbaarheid

J F M A M J J A S O N D

Ervaringsniveau

1 2 3 4

Voor beginners, gemiddelde ruiters, ervaren ruiters, experts

  • 4 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 12 personen
  • Max. 95kg

Vanaf
€199 per nacht i

De prijzen zijn afhankelijk van de wisselkoers en liggen vast bij reservatie.

Volgende zaken zijn niet inbegrepen in deze prijs:

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (éénpersoon)supplementen

Laagste prijsgarantie!

Heb je toch ergens een lagere prijs gezien? Wij engageren ons om deze prijs te matchen

We hebben een fantastische en overgetelijke vakantie hebben gehad.  Horizon was top, op alle vlakken, we hebben geen enkele negatieve opmerking te melden.  Je wordt er in de watten gelegd van ’s morgens tot ’s avonds, mensen zijn vriendelijk en behulpzaam, men luistert naar je wensen en bezorgt je een afwisselend en boeiend verblijf. Ook Camp Davidson was heel leuk, te meer omwille van de koffie die je ’s ochtends aan je tent geserveerd krijgt… Nogmaals dank voor je suggestie en planning !

Nam deel aan de Horizon reis in 2017

Ik heb zo een leuke, gezellige tijd gehad op mijn vakantie te paard in Horizon (Zuid-Afrika). Ik kwam toe als gast en ging terug naar huis als familie. De ontvangst is geweldig, je voelt je er meteen thuis.

De ritten waren nooit saai, je zag altijd wel iets dat je nog niet gezien had. Wou je even niet paardrijden? Dat kon ook! Zo heb ik 1 dag de game drive gedaan in entabeni om de big five te bekijken.

Deprez CelineNam deel aan de Zuid-Afrika reisLees de volledige ervaring

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Wacht niet langer en laat ons het ideale voorstel op maat voor je maken.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!