Home » Europa » Hongarije » El Bronco

Paardrijden vanaf El Bronco

Deze ranch is een goede keuze, of je nu onervaren bent, een nieuweling voor western of een volleerd western ruiter bent. Ontdek de schoonheid van het Kiskunsagi National Park op goed opgeleide, en volgzame paarden. Verbeter je rijvaardigheden met western lessen van ervaren trainers. En als je niet rijdt, kan je ontspannen bij het zwembad of in de jacuzzi.

El Bronco ligt in de prachtige, rustige omgeving van de Kiskunsági National Park. Het park heeft een oppervlakte van 53.000 hectare met een breed scala aan flora en fauna, waaronder witte staart adelaar, negen soorten orchideeën, reigers, witte staart herten en de Steltkluut. Tienduizenden trekvogels strijken elk jaar neer in de meren in het park. Het landschap bestaat voornamelijk uit zoutvlakten en zanderige laaglanden, waardoor het ideaal rijden is.

Het rijden/De paarden

El Bronco is uitgegroeid tot een gerenommeerde Western ranch met Quarter horses, Appaloosa´s en Paints. De paarden zijn goed getraind en leiden een goed leven. De ritten gaan over zandpaden door het bos, langs het meer en over de duinen met uitzicht over het gebied. In de arena leert u de basisprincipes van het Western rijden. Stops, back/ups, Side-steps, lopes, overgangen maken, serpentine en rollbacks. Gedurende de week mag u op twee langere ritten rekenen met een picknick lunch. Het tempo van rijden is gevarieerd en groepen worden opgesplitst naar niveau. Zelfs beginners krijgen de kans om te galopperen.

Accommodatie

De ranch beschikt over fantastische faciliteiten, er zijn twee sportvelden, een indoor arena, zeven kralen, uitgebreid winterweiland, een round-pen, stallen en een zadelkamer. De gasten worden goed verzorgd. Er zijn 12 kamers met eigen badkamer, een bar, een eethoek en een buitenzwembad. Er is ook een wellnesscentrum, met een jacuzzi, stoomcabine, infraroodsauna, Finse sauna en een grote douchecabine. Massages zijn een goede manier om de pijnlijke spieren weer soepel te krijgen. Massages dienen op de eerste avond al gereserveerd te worden en worden ter plaatse afgerekend (ca. € 20). Niet-ruiters kunnen een bezoek brengen aan de lokale kaasfabriek, er zijn wijnproeverijen, een koetsenrit, een jeep safari in het Nationale park, een vroege ochtend uitstapje aan het vogelstation, wandelen in het nationale park, vissen in Izsák en een bezoek aan de nabijgelegen stad Kecskemet.

Beschikbaarheid

J F M A M J J A S O N D

Ervaringsniveau

1 2 3 4

Voor beginners, gemiddelde ruiters, ervaren ruiters, experts

  • 4 uur rijden per dag
  • Groep van max. 6 personen
  • Max. 100kg

Vanaf
€130 per nacht i

De prijzen zijn afhankelijk van de wisselkoers en liggen vast bij reservatie.

Volgende zaken zijn niet inbegrepen in deze prijs:

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (éénpersoon)supplementen

Laagste prijsgarantie!

Heb je toch ergens een lagere prijs gezien? Wij engageren ons om deze prijs te matchen

De hele ranch en omgeving ademen rust en vrede uit: wij hebben er echt van genoten.

André LannooNam deel aan El Bronco in 2018Lees de volledige ervaring

Wij hebben een mooie en fijne vakantie gehad.
Kamer, eten, de paarden ,de wandelingen en de begeleiding waren prima in orde. We hebben ervan genoten!

MariettaNam deel aan El Bronco

De prachtige paarden zijn harde werkers die je moeiteloos laten genieten. Het aanleren hoe je met een lasso kan werken is één van de animaties die je worden aangeboden. Een absolute aanrader voor elke paardenliefhebber.

Peter VergauwenNam deel aan El Bronco in juli 2019Lees de volledige ervaring

Onze vakantie op de El Bronco ranch zit erop.
Ik kan deze klasseren als een van onze beste uitstappen ooit!!
De locatie, service, personeel etc…. gewoon TOP.
Vooral Robert, zalige kerel.

Peter ClaesNam deel aan El Bronco in juli 2019

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Wacht niet langer en laat ons het ideale voorstel op maat voor je maken.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!