Home » Europa » IJsland » Het Noorderlicht

Paardrijden onder het Noorderlicht

De herfst in IJsland staat voor kleurrijke landschappen en het Noorderlicht dat danst aan de zwarte nachthemel. Geniet van een bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden van IJsland, rij met een typisch IJslands paardlangs mooie ruiterpaden en hopelijk ben je ooggetuige van het schitterende Noorderlicht na een dag in het zadel.

Deze rit vindt plaats in het Zuiden van IJsland en is inclusief een bezoek aan enkele van de prachtige bezienswaardigheden van IJsland: de Blue Lagoon, Geysir Hot Spring en de Gullfoss waterval. Rijden in IJsland is een unieke ervaring – een kans om een ​​sterke, bereidwillige paarden te rijden over een spannend en avontuurlijk terrein. Het berijden van een IJslandser is niet alleen leuk, het is ook een toffe manier om de natuurlijke schoonheid van IJsland te ervaren; sneeuw bedekte bergen, de grootste gletsjer van Europa, vulkanen, donderende watervallen en opvallende landschappen.

Het rijden/de paarden

Hoewel klein is de IJslander een krachtig paard die geen moeite heeft met het dragen van iemand met een gewicht van 90 kg. Wat dit paard bijzonder maakt is de vierde gang, de tölt, vergelijkbaar met een running walk. De meeste ruiters krijgen het vrij snel onder de knie en het is een comfortabele gang. Deze rit is een geweldige kennismaking met het IJslandse paard en een kans om het Noorderlicht te zien. U dient alle gangen behalve tölt te beheersen, enigszins fit te zijn. Deze rit is ook geschikt voor beginners.

Beschikbaarheid

Vraag vrijblijvend of de data beschikbaar zijn via onderstaande knop.

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

We go further, to bring you closer

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Wacht niet langer en laat ons het ideale voorstel op maat voor je maken.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!