Home » Europa » Polen » Galiny Paleis

Paardrijden rond het Galiny paleis

Polen heeft een gevarieerd en werkelijk prachtig landschap. In het noorden en midden is het veelal vlak, in het zuiden zijn er bergen. Er zijn nationale parken die zeer de moeite waard zijn en nog vol met wild. Het land heeft een rijke historie met veel kastelen en forten.

Het rijden/de paarden

Buitenritten zijn van drie tot wel zes uur per dag mogelijk. De trails leiden u door bossen en weilanden over eeuwenoude jagerspaden met onderweg mooie plekjes voor een picknick lunch zoals bij Stoczek Klasztorny, een 17e-eeuwse klooster. Bij Galiny Palace zijn ze in 1989 begonnen met het fokken met 12 merries en één hengst. Ze hebben Trakehners, Holsteiners en Westfalers.Er zijn tevens enkele pony’s voor de kinderen, die met een lange teugel aan de hand meegenomen kunnen worden. De paarden zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde ruiters. Om de buitenritten te kunnen maken dient u galop over open terrein te beheersen. Het rijden wordt afgestemd op uw rij-ervaring en kan zowel dressuurlessen, springen als buitenritten omvatten.

Accommodatie

Galiny Palace is ooit door Baron Botho zu Eulenberg gebouwd in 1589 en is één van de weinig overgebleven gebouwen uit de tijd van de Renaissance van het voormalige Pruisen. Opgericht met de structuur van een slot werd het omsingeld door water en had een heuse ophaalbrug. In latere jaren werden koetshuis en stallen toegevoegd. De historische gebouwen op het landgoed zijn in 1995 door de huidige eigenaren gerenoveerd en aangepast aan de fokkerij die ondertussen meer dan 70 paarden huist met uitgebreide stallen en faciliteiten.

Beschikbaarheid

J F M A M J J A S O N D

Ervaringsniveau

1 2 3 4

Voor beginners, gemiddelde ruiters, ervaren ruiters, experts

  • 2 uur rijden per dag
  • Groep van max. 10 personen
  • Max. 90kg

Polen is niet ver. Voor ik het wist was ik aan het paardrijden in Galiny. Hoewel ik slechts twee dagen ging, voelde de verplaatsing erg ontspannen aan. Even op bezoek bij vrienden als het ware. En vrienden werden het.

Stephanie, september 2018Ontdek de volledige ervaring

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

We go further, to bring you closer

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Wacht niet langer en laat ons het ideale voorstel op maat voor je maken.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!