Home » Europa » Portugal » Dressuurstage Quinta do Rol

Quinta do Rol

Op Quinta do Rol – een schitterend familielandgoed – is er niet enkel aandacht voor wijnproductie, maar ook voor top dressuur. Tijdens de privé les kan er gefocust worden op de punten waar U zelf wenst aan te werken.  De Lusitano paarden zijn gespierd, fit en een plezier om mee te rijden.  Heel kleinschalige accommodatie gedecoreerd met Portugese charme.

Ervaar fantastische instructie op topkwaliteit raszuivere Lusitano paarden op deze locatie in de buurt van Lissabon.

De manege in Quinta do Rol is een pareltje. Elk klein detail is tot in de perfectie.  Van de lichte en luchtige stallen naar de prachtig ingerichte zadelkamer.  Er is een piste van 20 x 40 met spiegels en binnenkort ook een 20 x 60 buiten overdekte arena.

Het rijden/de paarden

De rasechte Lusitano paarden zijn perféct verzorgd.  Ook voor de gasten wordt goed gezorgd.

Lessen in Quinta do Rol zijn altijd op privé basis, waardoor je je volledig kan concentreren op wat je wil bereiken. Je kan kiezen voor een intensief programma met twee lessen per dag, of een meer ontspannen schema met één les per dag. Of een combinatie.

Wanneer je zelf niet rijdt, kan je de training van de paarden bekijken of andere gasten die les nemen, volgen vanop de galerij. 

Accommodatie

Quinta do Rol heeft 4 huisjes. Elk huisje is voorzien van een open haard, TV en muziek-speler en airco. Er is een keuken waar je zelf thee, koffie en frisdranken kan nuttigen. Elk huisje beschikt over een tuin of terras. 

Er is een zwembad, BBQ en een fitnessruimte, evenals tennis- en basketbalveld.  De rijschool ligt een paar minuten wandelen (over een landweg) van de quinta.

Beschikbaarheid

J F M A M J J A S O N D

Ervaringsniveau

1 2 3 4

Voor gemiddelde ruiters, ervaren ruiters, experts

  • 1 tot 2 uur rijden per dag
  • Groep van max. 9 personen
  • Min. 12 jaar
  • Max. 95kg

Ik heb enorm genoten van de reis, zowel van de quinta als de Azoren, de paarden, de gasten, de organisatoren, enz… Mijn verblijf was perfect en het rijden aangepast aan mijn niveau hoewel ik de enige onervaren ruiter was,  en werd ook verder aangepast als ik evolueerde. Ik heb bijzonder veel bijgeleerd tijdens deze week en hele fijne menselijke contacten gehad ook. De personen die de quinta uitbaten zijn bijzonder warmhartig en verzorgen hun gasten zo goed dat iedereen echt kan genieten van de vakantie.

Nam deel aan de Quinta reis in 2016

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

We go further, to bring you closer

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Wacht niet langer en laat ons het ideale voorstel op maat voor je maken.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!