Home » Europa » Spanje » Extremadura

Extremadura

Extremadura is paardrijden in het hart van het oude Spanje. Hier vind je Spanje’s best bewaarde Romeinse ruïnes en prachtige middeleeuwse steden en dorpen. Het Monfrague Nationaal Park is een paradijs voor vogelliefhebbers. Er wordt gereden op Spaanse paarden, die zelfverzekerd en vooruit rijden. Een plezier om mee op weg te zijn! Lunch bestaat uit paella, Iberische ham en La Mancha kaas, gevolgd door een siesta in de zon.

Paardrijden is diep geworteld in de Spaanse cultuur en er is een grote keuze aan paardrijvakanties. De combinatie van kwalitatieve paarden, een warm droog klimaat en een ruime keuze aan goedkope vluchten is Spanje onze populairste bestemmingen voor een vakantie te paard.

Het rijden/de paarden

De paarden zijn PRE’s (Pure Raza Espanola), Lusitano’s en Andalusiërs en pure Spaanse-Arabieren. Uw host zorgt dat u een goede match heeft met uw paard. Hij heeft ze zelf gefokt en opgeleid. Ze hebben een goed karakter en zijn tredvast op de stenige paden in de bergen. De meesten zijn donkere schimmels en niet zo heel groot. Er wordt met Engelse zadels en verschillende hoofdstellen gereden.

Accommodatie

De eerste en laatste nachten zijn in een 4 sterren hotel in de historische stad Trujillo. Tijdens de trektocht verblijf je in lokale kleine hotelletjes.

Beschikbaarheid

J F M A M J J A S O N D

Ervaringsniveau

1 2 3 4

Voor ervaren ruiters, experts

  • 4 tot 7 uur rijden per dag
  • Groep van max. 10 personen
  • Min. 10 jaar
  • Max. 90kg

Vanaf
€1385 i

De prijs is afhankelijk van de wisselkoers en ligt vast bij reservatie.

Volgende zaken zijn niet inbegrepen in deze prijs:

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (Éénpersoon)supplementen

Laagste prijsgarantie!

Heb je toch ergens een lagere prijs gezien? Wij engageren ons om deze prijs te matchen

Dit was mijn eerste paardrijvakantie en het was een fantastische ervaring. Het paard was sterk en gevoelig, betrouwbaar en vriendelijk. Emilio, de gids/zachte africhter van de paarden/hoefsmid, zorgde voor een goede match paard-ruiter en leidde ons zelfzeker door het mooie landschap. Mamen, de andere helft van het geoliede team, zorgde voor de catering met oa superpicknicks, de transporten, de foto’s…

Echte aanrader!

Marie Claire De PoorterNam deel aan de Spanje reisLees de volledige ervaring

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

We go further, to bring you closer

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Wacht niet langer en laat ons het ideale voorstel op maat voor je maken.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!