Home » Noord-Amerika » Arizona » Tanque Verde

Paardrijden vanaf Tanque Verde

Dit vier sterren ranch resort is gelegen nabij Tucson in het zuiden van Arizona. Het biedt familievakanties met paardrij activiteiten voor alle niveau’s, tennisbanen, zwembaden en een “Kids Club”. De ranch is prachtig gelegen in de glooiende uitlopers van het Rincon gebergte.

Tanque Verde Resort Ranch biedt een breed scala aan activiteiten naast het gevarieerde paardrijden. Dit maakt het ideaal voor gezinnen of groepen waarvan sommige gasten niet rijden, beginners zijn of gevorderd. De ranch is gelegen in de glooiende heuvels van de Rincon Mountains.

De 74 kamers van Tanque Verde zijn voorzien van airconditioning en bieden een prachtig uitzicht op de woestijn en de bergen. De meeste hebben een open haard en patio’s. De ranch heeft een welverdiende reputatie voor lekker eten. Niet-ruiters kunnen terecht op de vijf tennisbanen, mountainbiken, wandelen in de natuur (er zijn ook dieren te zien), landschapschilderen, er zijn binnen- en buitenzwembaden, een apart kinderbad en een fitnessruimte. U kunt basketballen, volleyballen, vissen en naar een nabijgelegen golfbaan. Een jacuzzi en sauna bieden de perfecte manier om te ontspannen na een actieve dag. Of u kunt uzelf verwennen bij de La Sonora Spa die rustgevende massages en lichaamsbehandelingen biedt (ter plaatse te betalen).

Er wordt Western-stijl gereden op de meer dan 200 goed getrainde paarden. Hier kunt u kilometers rijden, wandelen en mountainbiken en de ruige en unieke Sonora-woestijn van het Oude Westen verkennen. Paardrijden is elke dag mogelijk. Er zijn stapritten voor beginners en snelle ritten met galoppades voor de meer ervaren rijders. Er zijn dagritten en ontbijtritten, ook zijn lessen inbegrepen. Ritten bij zonsondergang kunnen op aanvraag.

Beschikbaarheid

J F M A M J J A S O N D

Ervaringsniveau

1 2 3 4

Voor beginners, gemiddelde ruiters, ervaren ruiters, experts

  • 1 tot 6 uur rijden per dag
  • Max. 114kg

Vanaf
€219 per nacht i

De prijs is afhankelijk van de wisselkoers en ligt vast bij reservatie.

Volgende zaken zijn niet inbegrepen in deze prijs:

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (Éénpersoon)supplementen

Laagste prijsgarantie!

Heb je toch ergens een lagere prijs gezien? Wij engageren ons om deze prijs te matchen

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

We go further, to bring you closer

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Wacht niet langer en laat ons het ideale voorstel op maat voor je maken.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!