Home » Noord-Amerika » Montana » Hidden Hollow Hideaway

Paardrijden vanaf Hidden Hollow Hideaway

Hidden Hollow Ranch is een actieve ranch die gerund wordt door een familie. Hij is prachtig gelegen aan de oostkant van het Canyon Ferry Reservoir in de heuvels van de Big Belt Mountains. Je kan er het authentieke leven op de ranch ervaren.

Gasten verblijven in The Hideaway. De vier hutten liggen prachtig langs een beekje met verzorgde gazons.  Ze zijn eenvoudig ingericht, maar schoon en comfortabel. De hutten zijn voor een groot deel ingericht met de oorspronkelijke meubels en accessoires uit de jaren 1940 tot en met 1960.

Doorgaans rijdt men in een kleine groep met een eigen gids. Ervaren ruiters rijden wat verder weg naar aangrenzende natuurgebieden. U rijdt hier door open weilanden en maakt uitdagende bergritten. Beginners en kinderen zijn overigens van harte welkom om hier te leren paardrijden. Omdat het een kleine ranch is zult u alle aandacht krijgen. Het veedrijven is in mei/juni, maar ook in de zomermaanden verplaatst men nog wel eens het vee van de ene weide naar de andere.

Naast het paardrijden kan men ook “hand panning”, het zeven van water om goud te vinden. Het land van deze ranch was ooit één van de rijkste gebieden voor goud en de kans is groot dat u daadwerkelijk wat vindt, zij het dat het waarschijnlijk niet genoeg zal zijn om rijk van te worden, maar hoe leuk als souvenir. Het staat gasten ook vrij mee te helpen met het repareren van hekken, vissen in een nabijgelegen kreek of zwemmen in een meer. Bijna elk weekend in juli/augustus zijn er rodeo’s. Wanneer u tijdig laat weten dat u een rodeo wilt bijwonen, zullen ze het voor u organiseren.

Beschikbaarheid

J F M A M J J A S O N D

Ervaringsniveau

1 2 3 4

Voor beginners, gemiddelde ruiters, ervaren ruiters, experts

  • 3 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 10 personen
  • Max. 109kg

Vanaf
€1945 i

De prijs is afhankelijk van de wisselkoers en ligt vast bij reservatie.

Volgende zaken zijn niet inbegrepen in deze prijs:

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (Éénpersoon)supplementen

Laagste prijsgarantie!

Heb je toch ergens een lagere prijs gezien? Wij engageren ons om deze prijs te matchen

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

We go further, to bring you closer

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Wacht niet langer en laat ons het ideale voorstel op maat voor je maken.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!