Home » Noord-Amerika » Montana » Nine Quarter Circle Ranch

Paardrijden vanaf Nine Quarter Circle Ranch

Deze familie geleide ranch, gelgen naast Yellowstone National Park, biedt paardrijtochten met prachtige uitzichten in en rond de bergen. Volle of halve dagtochten. Hier kan je ook deelnemen aan kampeertochten met overnachting in de bergen. Eens in de bergen zie je sporen van beren, rendieren, herten, … een andere leuke activiteit op deze ranch is vliegvissen.

Montana verdient zeker zijn bijnaam ‘de laatste beste plaats’. Met open vlaktes in het oosten die opklimmen naar de Rocky Mountains in het westen is dit voor velen het spontane beeld dat opduikt wanneer je denkt aan cowboys, ranches en kudden vee.

Het rijden/de paarden

Het rijtempo hangt af van de rij ervaring van de groep en van het terrein.  Ervaren ruiters kunnen genieten van uitdagende ritten.  De paarden zijn Appaloosa, op de ranch zelf geboren. Er wordt western gereden (met losse teugel dus).

Accommodatie

De natuurlijke blokhutten zijn rustiek doch comfortabel, elk met eigen badkamer, veranda en kachel voor koele avonden. Er zijn 19 individuele cabins, variërend van één slaapkamer tot meerdere slaapkamers voor gezinnen.  Maaltijden worden genomen in familie stijl, in de grote eetzaal met de ranch eigenaren en cowboys. De ranch heeft zijn eigen full-time bakker, zodat je dagelijks kan genieten van vers brood. Het eten is stevig, huisgemaakt en bereid met lokaal geproduceerde ingrediënten.  De ranch heeft geen een drank licentie maar gasten zijn welkom om eigen wijn, bier of sterke drank mee te brengen.

Beschikbaarheid

J F M A M J J A S O N D

Ervaringsniveau

1 2 3 4

Voor beginners, gemiddelde ruiters, ervaren ruiters, experts

  • 4 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 70 personen
  • Max. 114kg

Vanaf
€2448 i

De prijs is afhankelijk van de wisselkoers en ligt vast bij reservatie.

Volgende zaken zijn niet inbegrepen in deze prijs:

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (Éénpersoon)supplementen

Laagste prijsgarantie!

Heb je toch ergens een lagere prijs gezien? Wij engageren ons om deze prijs te matchen

Qua ranch, een 100% wauw. Van alle ranches die ik tot nu toe gedaan heb vond ik  ze hier het vriendelijkst. De eigenaars, de wranglers, de keuken, de vissersgids,… Eigenlijk echt iedereen. Je had meer het gevoel dat het vrienden waren. En dat gevoel vind ik super op een ranch.

Thais - Nam deel aan de Nine Quarter Circle Ranch reis in september 2018Lees de volledige ervaring

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

We go further, to bring you closer

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Wacht niet langer en laat ons het ideale voorstel op maat voor je maken.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!