Home » Noord-Amerika » Montana » Rocking Z

Paardrijden vanaf Rocking Z

Gelegen in de met gras begroeide uitlopers van de Rocky Mountains is deze kleine familiale ranch zeer geschikt voor alle leeftijden en ruiters van alle niveau’s. De nadruk ligt er op natural horsemanship. Je kan het aan de lijve ondervinden op de huisgetrainde paarden.

Bezoek het land van de “Horse Whisperer” en leer behalve Western rijden (incl. reining en team penning) alles over Parelli Natural Horsemanship. Beginners en gevorderden hebben hier allemaal een leuke tijd. 

De ritten zijn flexibel, soms een halve dag, soms een hele dag met een verscheidenheid aan terrein, waaronder bergen met spectaculaire uitzichten en steile beklimmingen en galoppades op vlakke stukken. U wordt aangemoedigd om te helpen met het opzadelen van uw paard en u mag meehelpen met het te paard verplaatsen van het vee van de ene weide naar het ander. Het tempo is gevarieerd en afhankelijk van de omgeving. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Zij kunnen allerlei spellen te paard spelen en wanneer ze goed genoeg rijden, mogen ze mee op de buitenritten.

Er zijn acht ruime kamers, elk met een en-suite badkamer en een deur naar een overdekte veranda. De kamers hebben gietijzeren kachels voor de koele lente- of herfstavonden. Airco is beschikbaar in sommige van de kamers, evenals WIFi.  De kamers zijn verschillend in grootte, sommige zijn geschikt voor maximaal vier personen. De main lodge heeft een gemeenschappelijke woonkamer en eetkamer waar maaltijden samen met de familie genomen worden.

Beschikbaarheid

J F M A M J J A S O N D

Ervaringsniveau

1 2 3 4

Voor beginners, gemiddelde ruiters, ervaren ruiters, experts

  • 3 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 23 personen
  • Min. 6 jaar
  • Max. 109kg

Vanaf
€1883 i

De prijs is afhankelijk van de wisselkoers en ligt vast bij reservatie.

Volgende zaken zijn niet inbegrepen in deze prijs:

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (Éénpersoon)supplementen

Laagste prijsgarantie!

Heb je toch ergens een lagere prijs gezien? Wij engageren ons om deze prijs te matchen

Dit is zeker een ranch die je kunt aanbevelen bij de mensen die een sportieve, familiale vakantie willen. De familie is enorm vriendelijk en behulpzaam.

Als we kunnen gaan we zeker nog terug. Een van mijn beste vakanties ooit.

Nam deel aan de Rocking Z reis in 2012

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

We go further, to bring you closer

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Wacht niet langer en laat ons het ideale voorstel op maat voor je maken.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!