Home » Noord-Amerika » Montana » The Ranch at Rock Creek

Paardrijden vanaf The Ranch at Rock Creek

De geboden kwaliteit op deze ranch overtreft alle verwachtingen. Ga paardrijden met je privégids of leer vliegvissen, kleiduifschieten, boogschieten, … of na een lange dag in het zadel kan je genieten van een wellnessbehandeling. Deze ranch is lid van de prestigieuze Relais & Chateau keten.

Een vakantie te paard in Montana kan het hele jaar door, maar ideaal is van mei tot september. Ruiters van alle niveau’s vinden er hun gading. Het tot de verbeelding sprekende landschap en de vele gastenranches nemen je meteen mee in de wereld van de cowboys en veeboerderijen.

Een verblijf op deze ranch is perfect te combineren met een bezoek aan Yellowstone of Glacier National Park waar je verbluffende natuur en wild kan zien.  The Ranch at Rock Creek staat gekend om een onberispelijke service en heerlijke keuken.

Het rijden/de paarden

Er zijn 75 paarden, voornamelijk quarters. Er wordt western gereden.

Er zijn een aantal routes aangepast op alle niveaus van de ruiters.  Er wordt in kleine groepjes gereden (halve of volle dag).  Het tempo is afhankelijk van het terrein en soms is een ‘lope’ (= galop) mogelijk. Ook kortere wandelingen zijn mogelijk voor beginners en kinderen.  Grondwerk en les zijn mogelijk.

Accommodatie

De ranch heeft vier verschillende stijlen van accommodatie. Er zijn negen kamers in de Granit Lodge, drie historische Barn Suites, tien luxe Canvas hutten en zeven particuliere huizen.  Geen twee kamers zijn gelijk en allemaal bieden ze luxe, stijl en authenticiteit. Een verblijf in één van de historische barnsuites is een unieke ervaring en de privé-huizen zijn uitermate geschikt voor families en groepen van vrienden.

Beschikbaarheid

J F M A M J J A S O N D

Ervaringsniveau

1 2 3 4

Voor beginners, gemiddelde ruiters, ervaren ruiters, experts

  • 4 tot 5 uur rijden per dag

Vanaf
€2049 per nacht i

De prijs is afhankelijk van de wisselkoers en ligt vast bij reservatie.

Volgende zaken zijn niet inbegrepen in deze prijs:

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (Éénpersoon)supplementen

Laagste prijsgarantie!

Heb je toch ergens een lagere prijs gezien? Wij engageren ons om deze prijs te matchen

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

We zijn maar al te graag de beste leerling van de klas, daarom gaan wij met plezier dat extra stapje verder.

We go further, to bring you closer

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.
Lees hier enkele mogelijkheden.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Afspraak wanneer het jou past

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook 's avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

U ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Beleef de ruitervakantie van je leven!

Wacht niet langer en laat ons het ideale voorstel op maat voor je maken.

Vraag je vrienden meteen of ze mee willen!